Biografie

Conny Dean

 

Singer • Songwriter • Country • All round

 

Conny Dean is een artieste en entertainer in hart en nieren. Muziek is haar passie en die wil ze maar al te graag met de buitenwereld delen. Met haar typisch country stemgeluid heeft ze al menig hart veroverd en bewezen dat ze haar mannetje kan staan.

 

Conny Dean is stilaan een vaste waarde geworden in de grote country & linedancewereld. Ze heeft een grote en hechte fangroep, en is naast haar solo performances ook actief in duetten met andere topartiesten.

 

In september 2013 begon het grote avontuur met "Country Joy", de naam die ze zou gebruiken om door te breken. Country Joy werd vrij snel opgepikt door verschillende instanties. Conny's stem werd ontdekt en erkent, en dat liet zo zijn gunstige sporen na.

 

In het voorjaar van 2014 ging Conny solo! Onder de nieuwe artiestennaam "Conny Dean"; liet ze Vlaanderen, Nederland en zelfs Spanje horen wat men horen wilde...een pracht van een solo stem. Onder het motto 'Live,Laugh, Love' kan ze haar publiek warm maken voor een lach, een traan, een dans, een emotie,...

 

De solocarrière van Conny Dean nam in de zomer van 2014 een nieuwe wending. Ze werd langs verschillende kanten uitgenodigd voor radiointerviews en de persbelangstelling schoot de hoogte in. Ze organiseerde in augustus 2014 bovendien haar eerste fanbal, dat trouwens dé grote verrassing uit haar carrière teweeg bracht: het debuutalbum "Honky Tonk Woman" werd voorgesteld. Het album, met boordevol country songs van de bovenste plank, scoort goed en klinkt zoals we dat van een topartieste zouden verwachten.

 

In september 2014 vierde Conny Dean haar 1-jarig bestaan in Lanaken in het bijzijn van tientallen fans. Ook familie en vrienden waren aanwezig om haar een hart onder de riem te steken. De avond was een succes en werd muzikaal ingevuld door Conny Dean zelf en Nick McAlley.

 

In december 2014, volgde er een nieuwe voorstelling ... niks anders natuurlijk dan een super sfeervolle kerstsong getiteld 'Sing me A Sad Song'...een sfeerbrenger op en top.

 

Conny Dean verovert momenteel solo menig podium. Zowel in Vlaanderen, Nederland en Spanje heeft men een boontje voor dit talent. Bovendien heeft ze nog een bomvolle agenda aan optredens openliggen en ziet ze samen met haar fans en achterban de toekomst rooskleurig tegemoet... always look on the bright side of life...

 

 

© Copyright. All Rights Reserved. 2017 - Conny Dean